Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@14:32:30 GMT

اخبار تئاتر|چشم مرکب وارد تماشاخانه سپند می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۸۶۲۸

اخبار تئاتر|چشم مرکب وارد تماشاخانه سپند می‌شود

نمایش «چشم مرکب» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی کمال جعفری به زودی در تماشاخانه سپند روی صحنه می‌رود. ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۶ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، نمایش «چشم مرکب» که از اثر برگزیده جشنواره دانشجویی و مردمی «تئاتر ثمر» است با نویسندگی، طراحی و کارگردانی کمال جعفری به زودی در تماشاخانه سپند روی صحنه می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامان سالاری، حامد ناوشکی و تیما تقی‌زاده بازیگران این اثر نمایشی هستند که یک اثر روانشناختی – تخیلی است و شخصیت‌های آن کاملا ایرانی و فضای شکل‌گیری اتفاقات در ایران است.

نمایشنامه «چشم مرکب» که نگارش آن طی 6 ماه انجام شده، 6 بار مورد بازنویسی قرار گرفته است.

گرافیست این اثر نمایشی مهدی دوایی است.

«سه کیلو و 250 گرم» روی صحنه می‌رود

 محسن نجارحسینی در مقام کارگردان و تهیه‌کننده، «سه کیلو و 250 گرم» را بر اساس متنی از مهدی زندیه در این مجموعه نمایشی روی صحنه می‌برد.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است که «این، 250 گرم‌اش هم زندگی‌مونو تکون می‌ده به خدا.»

اطلاعات تکمیلی این نمایش شامل زمان اجرا، بازیگران و عوامل اجرایی به زودی اعلام می‌شود.

پوستر نمایش " آل زا" رونمایی شد

پوستر نمایش " آل زا" به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا آگاه و به تهیه‌کنندگی محمد حسنی با طراحی رضا زواری در آستانه‌ی آغاز بلیت فروشی رونمایی شد.

رضا زواری، متولد 1356 طراح گرافیک ایرانی  مقیم وین- اتریش است که در کارنامه‌ کاری‌اش مدیریت هنرى و طراحی جلد و کتاب‌سازی انتشارات سوره مهر به چشم می‌خورد  وی هم‌اکنون به‌صورت فعال با ناشران اروپایی در حوزه‌ی طراحی گرافیک فعالیت دارد.

رضا زواری طراحی پوستر این نمایش در خصوص گرافیک این اثر چنین گفت: پس از خوانش متن، براساس نزدیکی متن به منطقه‌ بوهمیان و جنگ‌های 30 ساله که به جنگ‌های هوسی شهرت دارند ایده‌ای الهام شد که بر روی آن تصویرسازی کردم. جنگل‌های فشرده‌ای که در این منطقه وجود دارد که به افسانه یا به اغراق گفته می‌شود که هیچ‌وقت نور نمی‌بینند و در تاریکی کامل به سر می‌برند و حیوانات عجیبی در آن زندگی می‌کنند؛ در این جنگل‌ها افراد زخمی ِ جنگ‌ها که در این جنگل‌ها گیر افتاده‌اند و چون تلاش کرده بودند که زنده بمانند، روحشان در میان کلاغ‌ها و گرگ‌ها حلول کرده است و طنین صدای کلاغ‌ها در این جنگل‌ها انگار پیامی را به بازماندگان می‌دهد هر چند این داستان اغراق‌شده و افسانه‌ای است اما بخش تاریخی درستی هم دارد، به هر حال ایده‌ی اولیه‌ طراحی این پوستر از همین‌جا نشأت می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: در اسطوره‌های ایرانی هم این داستان وجود دارد که آدم‌هایی که دچار خواستن هستند و زیاده‌خواه و دنیاپرست هستند پس از مرگ از این شرایط رها نمی‌شوند و در موجودات دیگر حلول می‌کنند؛ گرفتار بودن در خویش پیامی است که این پوستر درصدد انتقال آن است. اما آنچه حائز اهمیت است این است که پوسترهای ذهن مقصد خیلی مورد سلیقه‌ مخاطب نیست و باید پوسترها چشم مقصد هم باشند و خطوط مخدوش به‌عنوان زشتی تعمدی و ناتمامی برای مخاطب امروز ایران دوست‌داشتنی نیستند، چراکه با نگاه روانشناسانه به فرهنگ امروز ایران این جنس طراحی‌ها جذاب نیستند با وجود آن که در مصر باستان و در ژاپن قرن دوازدهم مخدوش کردن و ناتمامی تعمدی بخشی از هنر بوده است.

وی در پایان افزود: تصادم‌ها در طراحی این پوستر در نهایت به این رسید که المان کلاغ طرحی فیگوراتیو است که در پس آن انسانی کاملاً سیاه نمایان می‌شود که از کاغذ فتوکپی کلاژ شده است و دست انسان بر تنه‌ کلاغ خودنمایی می‌کند؛ در خصوص رنگ‌ها هم تلاش شده همچون نوشته‌های روی کفن و حفاظ‌های زره که گویی با زعفران و حنا نقش می‌بستند از رنگ عنابی و حنایی استفاده شده است.

بازیگران این اثر عبارتند از شادی مهدی‌خانی، یگانه مأموریان، فرزانه نوشاد، سعید سلطانیان، مهدی کیان، سعید جاودان.

از دیگر عوامل می‌توان به آرش حبیبی (آهنگساز)، محمدرضا آگاه (طراح صحنه)، سیاوش طالبیان (طراح نور)، شایان یوسف نیا (طراح لباس)، رضا زواری (طراح گرافیک)، پدرام زمانی (نریشن)، سعید سلطانیان (دستیار کارگردان)، اشکان صادقی (ضبط صدا و نریشن – استودیو آواژه)، مونا مهری (منشی صحنه)، حسین لگزیان (مدیر صحنه)، مهدیه طاهری (ساخت عروسک)، سعید مهدی محمودیان (ساخت دکور)، مصطفی اکبرزاده (عکس)، مهرداد افشار (طراح تیزر و ویدیو آرت)، سارا حدادی و مجید مهرآبادی (مشاور رسانه‌ای و تبلیغات you studio) و فریبا جدیدی (روابط عمومی)اشاره کرد.

نمایش " آل زا " به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا آگاه و تهیه‌کنندگی محمد حسنی از 24 شهریور در پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه می‌رود و بلیت‌فروشی این اثر روز چهارشنبه 13 شهریور ساعت 12 در سامانه بلیت‌فروش ایران نمایش به آدرس  WWW.IRANNAMAYESH.COM آغاز می‌شود.

R1369/P/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط تماشاخانه ارغنون پردیس تئاتر پالیز تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تماشاخانه ارغنون تئاتر تماشاخانه ارغنون تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۸۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمانی جشنواره تئاتر رضوی در ۶ شهر ایران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در ادامه بیست ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در کشور، رویداد‌های هفدهمین جشنواره تئاتر رضوی به عنوان یکی از مهم‌ترین رویداد‌های هنری، شش نمایش برجسته را در شش شهر مختلف به صحنه می‌برد.

این جشنواره که همواره مورد توجه علاقه‌مندان به هنر نمایش بوده، امسال نیز با آثاری متنوع و خلاقانه، میزبان دوستداران تئاتر است.

در تهران، نمایش سنجاب به نویسندگی لیلا روغنگر قزوینی و کارگردانی مهدی روزبهانی، از ۱۳ تا ۳۰ اردیبهشت در تماشاخانه ماه، هر روز ساعت ۱۸ به نمایش درمی‌آید. در اسلام آباد غرب، الو سلام نوشته مهرداد رایانی مخصوص و کارگردانی قباد دارابی، از ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت در پلاتو غدیر، هر روز ساعت ۱۶ اجرا می‌شود. پانما به قلم مجید کاظم زاده مژدهی و کارگردانی لیلا مهدی آباد در کرمانشاه، از ۲۰ تا ۲۵ اردیبهشت در تئاتر شهر، هر روز ساعت ۱۷ به نمایش گذاشته می‌شود.

در تفرش، پیچ کمر نوشته و کارگردانی سید مجید میر حسینی، از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت در آمفی تئاتر پرفسور حسابی، هر روز ساعت ۲۰ ارائه می‌گردد. در یاسوج، دست‌های سرخ نوشته سید حسین فدای حسین و کارگردانی سید رضا رفیعی، از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت در پلاتو حسین پناهی، هر روز ساعت ۱۹ به اجرا درمی‌آید؛ و در تبریز، سفر سوزن بان نوشته مهدی صالحیار و کارگردانی علی مجید پور، در ایام دهه کرامت در تئاتر شهر تبریز، هر روز به نمایش درخواهد آمد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «عروسی خون» و آدم‌هایی که با سرنوشت خود می‌جنگند
  • مهمانی جشنواره تئاتر رضوی در ۶ شهر ایران
  • جزئیاتی جالب درباره دنیای پرزرق و برق و باشکوه بازیگری بهرام افشاری
  • شروع دور دوم اجراهای «امشب به صرف بورش و خون» از ۳۱ خرداد
  • برنامه‌ اجراهای تازه تماشاخانه‌ ایران‌شهر اعلام شد
  • جدیدترین تصویر از وضعیت اسفناک تئاتر شهر + عکس
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنگی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنه‌گی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • «خارشتر» در تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود
  • «توافق‌نامه» همچنان معتبر است/ تمدید اجرا