Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهان بهداشت نسبت به افزایش شمار قربانیان بیماری کرونا در پاییز و زمستان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، سازمان بهداشت جهان اعلام کرد با توجه به ادامه روند شیوع بیماری کرونا در کشورهای مختلف دنیا و تولید نشدن واکسن و داروی قطعی برای درمان این بیماری در فصل‌های پاییز و زمستان سال جاری مرگ‌ومیر در اثر بیماری کرونا افرایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد کابوس کرونا به این زودی‌ها پایان نخواهد یافت و مردم همچنان باید به‌دقت دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند. هانس کلوگه مدیرعامل نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در هفتادمین نشست کمیته منطقه‌ای WHO در اتحادیه اروپا گفت: «شیوع بیماری کرونا در ماه‌های پایانی سال 2020 سخت‌تر خواهد شد و شاهد افزایش تعداد قربانیان در  پاییز و زمستان خواهیم بود. همه‌گیری این بیماری روزی به پایان خواهد رسید اما تا زمانی که واکسن موثر تولید نشود روند ابتلا به کرونا ادامه خواهد داشت.»

تاکنون چند کشور دنیا مدعی شده‌اند که به واکسن کرونا دست یافته‌اند ولی هنوز سازمان جهان بهداشت کارایی هیچ کدام از آن‌ها را به طور رسمی تایید نکرده و مدیران این سازمان معتقدند برای دستیابی به داروی قطعی کرونا هنوز باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد. شواهد اولیه نشان می‌دهد واکسن‌های تولید شده ممکن است تنها روی بخشی از افراد جامعه تاثیر مفید داشته باشد و در سایر موراد عملاً کارایی خاصی ندارد.

دیروز رکورد جدیدی در تعداد مبتلایان به ویروس کووید-19 در جهان ثبت شد و مردم کشورهای اروپایی سهم قابل توجهی از تعداد افراد درگیر با این بیماری را به خود اختصاص دادند. یعنی با وجود اینکه در روزهای اخیر شمار بیماران روند کاهشی داشت مجدداً آمار افزایش یافته و به نظر می‌رسد موج جدیدی از همه‌گیری در حال آغاز شدن است.

بسیاری از متخصصان معتقدند شهروندان در سراسر دنیا باید به زندگی در شرایط کرونایی عادت کرده و با عدم رعایت نکات بهداشتی و قوانین فاصله گذاری اجتماعی جان خود و دیگران را به خطر نیندازند.

انتهای پیام/4144/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا مرگ ومیر کووید 19 بیماری کرونا سازمان جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان

بارندگی‌های اخیر، گرم شدن هوا و فراوانی پشه در مناطق مرزی سیستان و بلوچستان شرایط تهدیدآمیز برای افزایش بیماری مالاریا در این استان ایجاد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مهدی زنگنه ضمن هشدار در خصوص شیوع بیماری مالاریا در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: همجواری استان سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان، فراوانی پشه در مناطق مرزی و گرمای هوا، شرایط مساعد برای افزایش انفجاری بیماری مالاریا در مناطق مرزی استان را فراهم  کرده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هم‌استانی‌ها در مناطق مرزی در صورت مشاهده هرگونه تب و بدن درد در هر یک از اعضای خانواده به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود مراجعه تا از این افراد لام مالاریا گرفته شود.

وی بر اهمیت شناسایی و درمان به موقع بیماران مبتلا به مالاریا  برای کنترل و پیشگیری از افزایش موارد بیماری تاکید کرد و افزود: شناسایی سریع و درمان به موقع، صحیح و کامل بیمارا (کمتر از 24 ساعت)،  از راهکارهای اصولی مبارزه با مالاریا است.

زنگنه گفت: مردم حتماً برای جلوگیری از گزش پشه اقدامات حفاظتی شامل پوشیدن لباس‌های محافظ، استفاده از حشره‌کش‌ها و خوابیدن زیر پشه‌بند و نصب توری بر درب و پنجره‌ها را رعایت کرده و تا حد امکان برای خشکاندن آب‌های راکد اطراف محل زندگی خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته
  • سازمان بهداشت جهانی : بیمارستان‌های جنوب نوار غزه فقط برای ۳ روز سوخت دارند
  • رفح را ترک نمی کنیم/ اینجا سوخت فقط برای ۳ روز دیگر وجود دارد
  • همبرگر جیرجیرک برای مردم، استیک برّه برای «نخبگان» / با طراح «بردگی نوین جهانی» آشنا شوید+عکس و فیلم
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!