Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@13:48:48 GMT

زورآزمایی کرونا در زمستان

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۶۷۰۱۷

زورآزمایی کرونا در زمستان

روند کاهش مرگ ناشی از کووید19 در کشورهمراه با کاهش موارد بستری در بیمارستان‌ها طی حدود 20 روز گذشته نویدبخش و رو به بهبودی وضعیت است؛ در روند اپیدمی گرچه اندازه رخداد مرگ‌ها در این مدت به نصف رسیده ولیکن تا مرز قابل قبول که اپیدمی را کنترل کنیم فاصله زیادی داریم.


ماهیت اپیدمی حاد و پیش رونده این طور است که با اعمال مداخلات مؤثر و سختگیرانه مثل قفل کردن شهرها به سرعت بتوانیم اپیدمی را کاهش بدهیم ولی این شرایط نه تنها در مورد این اپیدمی بلکه برای اپیدمی‌های مشابه کووید19 هم شکننده است؛ معنای این شکنندگی این است که تداوم کاهش مرگ ناشی از کووید بستگی به این دارد که سایر مداخلاتی که می‌تواند به این روند کمک کند به سرعت ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 از جمله این مداخلات می‌توان به طرح محله‌محور شهید سلیمانی اشاره کرد که هدفش مراقبت فعال و شناسایی افراد مبتلا در مراحل اولیه بیماری است تا از آنها و از گروه‌های آسیب پذیر حمایت و مراقبت کند.
درارتباط با کووید19 بحث‌هایی همچون واکسیناسیون مطرح است. این موضوع نباید ما را دچار خطای محاسباتی کند؛ در ارزیابی وضعیت با فرض اینکه واکسن در راه است نباید شیوه زندگی منطبق با اپیدمی را ترک یا فراموش کنیم؛ تا زمانی که واکسن به دست همه افراد برسد و مراحل تأیید آن مورد قبول قرار بگیرد ماه‌ها فاصله داریم؛ از طرفی باید امید را در میان مردم زنده نگه داریم و بشر امروز در مقابل اپیدمی دست بسته نیست.  در این برهه مهم‌ترین راهبرد پیشگیری فعال از طریق رفتارهای مناسب است. کووید19 یکی از ویژگی‌های مهمی که دارد رفتارهای انسانی و اجتماعی در کنترل یا افزایش اپیدمی و گسترش آن است. کمتر اپیدمی ای  پیدا می‌شود که در شکل فراگیرآن، مؤلفه‌ اصلی رفتار باشد؛ در حال حاضر مهم‌ترین و مؤثرترین راه کنترل ویروس راهی جز پیشگیری نیست بخصوص فاصله گذاری‌های اجتماعی و جلوگیری از جای به جایی و سفرهاست. اما نکته دیگر درباره کووید این است که هوای سرد به‌طور غیر مستقیم تأثیر جدی روی اپیدمی می‌گذارد. این ویروس تحملش نسبت به درجه حرارت بالاست؛ نه به گرم شدن و نه به سرد شدن هوا به‌عنوان مؤلفه کاهش اپیدمی نمی‌توان دل خوش کرد؛ با سرد شدن هوا، تهویه هوا در اماکن سربسته کمتر رخ می‌دهد؛ در فضاهای عمومی و مراکز تجاری، فرهنگی و... تراکم آلودگی بالا می‌رود و احتمال سرایت و ابتلا افزایش می‌یابد.
 و آخرین توصیه، در این فصل از سال وارونگی هوا را شاهد هستیم که این موضوع  انتشار بیماری کرونا را افزایش می‌دهد؛هوا شرایطی را ایجاد می‌کند که ویروس محصور می‌شود و تجمع پیدا کند. توصیه می‌کنیم افراد پرخطر، حساس و آسیب پذیر باید بسیار مراقب باشند و تکرار می‌کنیم ویروس تابع شرایط جسمی و جثه و سن نیست شاید فردی جوان باشد و مبتلا شود و جان خود را حتی از دست بدهد؛ شاید این ذهنیت وجود داشته باشد شرایط جسمی قوی شانس شکست این بیماری را هم بالا می‌برد ولی اینچنین نیست.
کسی که ویروس را می‌تواند به ما منتقل کند حتماً نباید دارای علائم بیماری باشد؛ حدود 50 درصد افرادی که بیمار می‌شوند از افراد بی‌علامت یا علائم پنهان ویروس را دریافت کرده اند. امیدواریم که دولت با سیاست‌های مناسب تجمعات را به حداقل ممکن برساند حتی با برخورد و رفتارهای سلبی. کنترل این تجمعات بسیار مهم است. این رفتارها، رفتارهای فردی نیست بلکه رفتارهای اجتماعی است و برای دیگران خطرناک محسوب می‌شود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۷۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • رهبر انقلاب: اگر کمک آمریکا نبود رژیم صهیونیستی قدرت این رفتارهای وحشیانه را داشت؟
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!