Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@21:35:16 GMT

چرا در زمستان سکته قلبی افزایش می‌یابد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۵۹۰۱۴

چرا در زمستان سکته قلبی افزایش می‌یابد؟

کارشناسان هشدار می‌دهند با نزدیک شدن به فصل زمستان، مرگ و میر‌های ناشی از حملات قلبی نیز افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش برنا؛ یکی از مواردی که علاقه‌مندان به تناسب اندام انجام می‌دهند، اقدام به بیرون رفتن در ساعات اولیه روز برای نرمش و پیاده روی در زمستان است.

کارشناسان هشدار می‌دهند با نزدیک شدن به فصل زمستان، مرگ و میر‌های ناشی از حملات قلبی نیز افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از شیوع کرونا، بیش از هفتصد هزار نفر سالانه در هند بر اثر حملات قلبی ناگهانی جان خود را از دست می‌دادند؛ طبق اعلام کارشناسان، این عدد باید در طول همه گیری کرونا بیشتر نیز شده باشد.

دکتر «پرامود کومار» متخصص قلب در بیمارستان‌های یاشودای هند (Yashoda Hospitals) در این باره گفت: طبق داده‌های بدست آمده، ۱۷.۹ میلیون مرگ و میر سالانه گزارش می‌شود که ۸۵ درصد از آن‌ها بر اثر بیماری‌های قلبی هستند. 

حملات قلبی در زمستان بیشتر است، افراد مسن دارای بیماری، خصوصا آن‌هایی که در معرض مشکلاتی نظیر دیابت، فشار خون بالا و چاقی هستند و یا افراد سیگاری بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

علاقه‌مندان به تناسب اندام که در ساعات اولیه روز برای نرمش و پیاده روی به بیرون می‌روند، باید حواسشان باشد زیرا نوسانات دما می‌تواند خطرناک باشد. توصیه می‌شود از ایستادن در بالکن‌ها در ساعات اولیه صبح که معمولا دمای هوا پایین است، خودداری کنید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیاده روی زمستان مرگ قلب فشار خون بالا چاقی زمستان سکته قلبی حمله قلبی حملات قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۹۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید

افکار منفی باعث بروز مشکلات تیروئیدی، ضربان قلب سریع، مشکلات گوارشی، فشار خون بالا و درد پایین کمر می‌‎‎شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، افکار منفی یکی از مشکلات و دغدغه‌های اساسی در بین بسیاری از افراد جامعه است که ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی، استرس و عزت نفس پایین شود؛ در ادامه به بررسی مشکلات ناشی از افکار منفی می‌پردازیم:

مشکلات تیروئیدی

افکار منفی می‌تواند بر عمکلرد غده تیروئید که متابولیسم، سطح انرژی و خلق‌وخو را تنظیم می‌کند، تأثیر بگذارد؛ نتایج بررسی‌های منتشر شده نشان می‌دهد که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند تعادل هورمون‌های تیروئید در بدن را مختل کند و منجر به ایجاد شرایطی مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید شود، این شرایط می‌تواند علائمی مانند خستگی، افزایش یا کاهش وزن و نوسانات خلقی را به همراه داشته باشد.

ضربان قلب سریع

افکار منفی مزمن می‌تواند پاسخ استرس بدن را تحریک کند و منجر به افزایش ضربان قلب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده حاکی از این است که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند در ایجاد مشکلات قلبی عروقی از جمله ضربان قلب سریع نقش مهمی داشته باشد، این خطر با گذشت زمان می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های قلبی جدی‌تر مانند حملات قلبی را افزایش دهد.

مشکلات گوارشی

سلامت روده ارتباط مستقیمی با سلامت روان افراد دارد و افکار منفی می‌تواند برای سیستم گوارش خطرناک باشد، استرس و احساسات منفی می‌تواند تعادل باکتری‌های روده را مختل کند و باعث ایجاد مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریک‌پذیر، رفلاکس اسید معده و زخم معده شود.

فشار خون بالا

تفکر منفی مزمن می‌تواند سطح فشار خون را افزایش دهد و باعث بروز دیگر مشکلات قلبی عروقی شود، افرادی که به صورت مداوم احساسات منفی را تجربه می‌کنند، به مرور زمان بیشتر در معرض فشار خون بالا قرار می‌گیرند.

درد پایین کمر

احساسات منفی مانند استرس، اضطراب و افسردگی می‌تواند کمردرد را تشدید کند؛ نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که دارای احساسات منفی مزمن هستند، بیشتر از دیگران در معرض کمردرد قرار دارند، متخصصان معتقدند که ارتباط بین احساسات منفی و کمردرد با افزایش تنش عضلانی و التهاب ناشی از استرس مرتبط است.

کد خبر 751309

دیگر خبرها

  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • دمای اصفهان تا ۵ درجه کاهش می‌یابد
  • استقرار تدریجی جو پایدار در البرز/ دمای هوا افزایش می‌یابد
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • وضعیت ناپایدار جوی و دریایی در هرمزگان/ شناور‌های سبک با احتیاط تردد کنند